Mød elevhestene

Pirette
Født 2011 - Hoppe - 165 cm - Blandingsrace


Pirette er en rar og veluddannet hest, som både kan bruges af de lettere øvede og de øvede ryttere. Hun er let at ride for de fleste og kan lidt mere for de ryttere, der ønsker at udvikle sig udover det basale. Hun kan blive en anelse nervøs på tur, men kan hurtigt overtales til at fortsætte. 


Pirette har en part. 

Perle

Født 2012 - Hoppe - 155 cm - Oldenborgerblanding


Perle er en dygtig lille hest, der egner sig godt til både nybegyndere og de øvede ryttere. Perle er let for schenklerne og yder altid sit bedste. Hun kan godt lide, når der er lidt fart over feltet, men er altid styrbar. Perle er generelt virkelig sød i al omgang. 


Perle har en part.

Hella

Født 2007 - Hoppe - 140 cm - Fjordhest


Hella er en skøn fjordbasse, der besidder en kæmpe tålmodighed og et fantastisk gemyt. Hun elsker at være med i stalden, hvor der er mad og hygge. Hun er super god til nybegyndere og kan også bruges til den lille øvede rytter. 


Hella mangler ikke en part.

Mr. Grey (Grey)

Født 2012 - Vallak - 138 cm - Blandingsrace


Grey er en super stabil pony, der egner sig godt til både nybegyndere og øvede. Han kan lidt af det hele og elsker at springe. Han er også rigtig dygtig til at skyde skulder i galop. men da Grey ellers bare er god at ride, lader meget få sig skræmme af dette talent. 


Grey har en part.

Lady

Født 2005 - Hoppe - 172 cm - Dansk Varmblod


Lady er rideskolens forvoksede labrador. Hun er ikke den skarpeste kniv i skuffen, men til gengæld er hun bare søjde. Hun er også rigtig dygtig til at gå på banen og elsker, når hun får lov til at springe. Lady er god til alle ryttere, der ikke er bange for lidt højde.


Lady har en part.

Hechicera (Cera)

Født: 2009 - Hoppe - 157 cm - P.R.E


Cera viser et utrolig godt gemyt og en fantastisk tålmodighed på staldgangen. Hun lader sig ikke kue og har en fantastisk arbejdsglæde, samtidig med at hun er styrbar hele vejen igennem.

Hun passer godt til de tre S'er: Charme, selvtillid og lækkert hår!  


Cera mangler ikke en part.